KIDS SHOOT

klein-1584.jpg
printwerk-2863.jpg
Familieliefde
klein-4668.jpg

wat groeien ze snel! Ook als de kids wat groter zijn is het natuurlijk fantastisch om mooie foto's van je kroos te hebben. Omdat deze doelgroep zelf vaak al lekker enthousiast is kunnen we hier flexibel mee omgaan; we kunnen er bijvoorbeeld op uit naar een mooie plek! Mijn visie 'alles mag niks moet!' dat werkt het beste met kinderen en levert de leukste foto's op.

Hoe gaat deze shoot in zijn werk?

Mail of bel mij voor het reserveren van de fotoshoot. Ik overleg met jullie wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn die ik te bieden heb. Samen komen we dan tot de leukste ideeën! Hierna zal ik jullie een uitgebreide informatiebrief sturen met alle ins en outs.  

Als je kindje het spannend vind om op de foto te gaan neem dan iets mee wat hij/zij prettig vindt.

Tot de shoot kun je mij altijd bereiken en houden contact. een paar dagen voor de shoot laat ik de definitieve locatie weten en spreken we alles nog een keer door.


Direct na de shoot kunnen jullie de betaling doen. Je ontvangt binnen 2 weken een ruime selectie digitale bestanden waaruit een selectie gemaakt kan worden van 7 foto's. De selectie van de foto's ontvang je op groot formaat met hoge resolutie en op klein formaat online via WeTransfer.

Trouwfotograaf, vakantiefotograaf, geboortefotograaf, newbornfotograaf, familiefotograaf, kindfotograaf, zwangerschapsfotograaf