LOVE STORY

klein-3946.jpg
klein-3445.jpg
Klein-.jpg
_DSC2782.jpg
Klein--27.jpg

love is in the air! vlinders in je buik en glunderen van oor tot oor! Als je dit moment nooit meer kwijt wilt raken, boek dan snel een love shoot en we maken er voor altijd een liefdevolle herinnering van!

Hoe gaat deze shoot in zijn werk?

Mail of bel mij voor het reserveren van de fotoshoot. Ik overleg met jullie wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn die ik te bieden heb. Samen komen we dan tot de leukste ideeën! Hierna zal ik jullie een uitgebreide informatiebrief sturen met alle ins en outs.  

Tot de shoot kun je mij altijd bereiken en houden contact. een paar dagen voor de shoot laat ik de definitieve locatie weten en spreken we alles nog een keer door.


Direct na de shoot kunnen jullie de betaling doen. Je ontvangt binnen 2 weken een ruime selectie digitale bestanden waaruit een selectie gemaakt kan worden van 7 foto's. De selectie van de foto's ontvang je op groot formaat met hoge resolutie en op klein formaat online via WeTransfer.

Trouwfotograaf, vakantiefotograaf, geboortefotograaf, newbornfotograaf, familiefotograaf, kindfotograaf, zwangerschapsfotograaf