1G1A8095.jpg

Over mij

Mijn naam is Babs Woest, 38 jaar en moeder van twee fantastische zoontjes van 5 en 7 jaar. Wij wonen in Appelscha waar wij volop genieten van de natuur om ons heen en waar mijn werkgebied met de mooiste locaties ook middenin ligt, ideaal dus!

 

Ik ben geboren in Reeuwijk in the middle of nowhere waar ik als kind een prachtige tijd heb gehad tussen de Reeuwijkse plassen. Bootje varen, bomen klimmen, de natuur verkennen waren dagelijkse kost! Op mijn elfde verhuisde wij naar Friesland waar mijn vader een oude boerderij opkocht en tot woonhuis heeft gemaakt. Ook hier heb ik middenin de natuur gewoond en deze drang naar natuur is gebleven. In Den Haag woonde ik vlakbij het strand en in Indonesië heb ik in een hutje tussen de palmbomen gewoond voor 2 jaar. Het komt dus niet zomaar ergens vandaan dat ik mij met veel enthousiasme richt op het pure leven en de schoonheid ervan. 

 

Naast dit ben ik een gezelligheidsdier, hou ik van warme zwoele zomeravonden met een heerlijk wijntje en een vuurkorf erbij, kun je mij wakker maken voor ijsjes en chocola, ren ik het liefst samen met mijn kinderen door de modder en ben ik een wereldreiziger. Zal ik nog even doorgaan? ;-)

 

Mijn passie voor fotografie en de extra boost die kinderen, families en bruiloften met zich meebrengt komt voort uit een verlangen naar mijzelf uit te blijven dagen om de mooiste en dierbaarste momenten uit het leven te kunnen laten zien en te kunnen geven aan mensen. Het leren kennen van iedereen die ik voor mijn camera krijg en hun unieke verhaal is mijn favoriete gedeelte van mijn werk en ik vind het stiekem super tof als we allemaal bevriend worden! 

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en samen tot de mooiste ideeën te komen om alle wensen zo mooi mogelijk vast te kunnen leggen. 

Trouwfotograaf, newbornfotograaf, familiefotograaf, kindfotograaf, zwangerschapsfotograaf, boudoir, portretfotograaf