PORTRET

klein-1.jpg
klein-1-5.jpg
_DSC5110.png
_DSC5073.png

Of ik alleen spontane buitenshoots doe? Tot voor kort was dat inderdaad waar ik mij fulltime mee bezig hield en wat ook echt wel mijn grootste passie is en blijft!

 

Maar de vraag kwam steeds vaker of ik ook portret foto's kon maken van kinderen voor bijvoorbeeld groot boven de bank te hangen. na een aantal keer ja gezegd te hebben kwam ik er al gauw achter dat ik deze tak ook fantastisch vind!

 

Ik heb een plan gemaakt op basis van het observeren van mijn eigen kinderen hoe het leuk te houden tijdens deze 20 minuten durende sessie en het werkt super goed! Ik speel spelletjes en bekijk ter plekke hoe het ijs het beste gebroken kan worden. Geen grote flitslichten die het nog spannender maken, maar gewoon daglicht van een raam en gezelligheid! 

Hoe gaat deze shoot in zijn werk?

Mail of bel mij voor het reserveren van de fotoshoot. Ik overleg met jullie wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn die ik te bieden heb. Ik ben geen fotograaf die met flitsverlichting werkt en gemaakte lach maar in de camera foto's maak. Ik hou van spontane emoties vastleggen d.m.v. spelletjes te doen of grappen maken met hulp van ouders. Samen komen we dan tot het leukste resultaat! 

Als je kindje het spannend vind om op de foto te gaan neem dan iets mee wat hij/zij prettig vindt.


Direct na de shoot kunnen jullie de betaling doen. Je ontvangt binnen 2 weken een ruime selectie digitale bestanden waaruit een selectie gemaakt kan worden van 4 foto's. De selectie van de foto's ontvang je op groot formaat met hoge resolutie en op klein formaat online via WeTransfer.

Trouwfotograaf, newbornfotograaf, familiefotograaf, kindfotograaf, zwangerschapsfotograaf, boudoir, portretfotograaf