Zoeken
  • Babs Woest Fotografie

70 jaar! Dat verdient een groot feest!

Tot mijn tiende woonde ik met veel plezier in Reeuwijk, een klein dorpje in het groene hart van Nederland. We woonde buitenaf met rondom veel natuur, water en buren op een paar minuten afstand dus vrijheid blijheid, het was 1 speelparadijs voor ons als kind! Zo speelde ook al onze vriendjes en vriendinnetjes graag bij ons. Al mijn herinneringen liggen nog vers in mijn geheugen, want verhuizen op je tiende naar Friesland was echt een HEEEEULE verandering voor mij in die tijd.


2 jaar geleden benaderde mij een oude vriendin uit Reeuwijk, super leuk om na 25 jaar weer eens bij te kletsen en uiteindelijk de vraag kwam of ik hun familie op de foto wou zetten in het mooie Reeuwijk! Er volgde nog een aanvraag en nu jaren later zijn er meerdere uit voort gekomen en tuf ik graag die kant op ! Wat blijft het fantastisch om na een lange tijd als deze dan te zien hoe iedereen terecht is gekomen!


Zo benaderde mij dit jaar Hilko, een oud schoolvriendje van mijn zusje uit Reeuwijk. Hun moeder werd 70 jaar en ze zouden dit uitbundig gaan vieren op een kasteel in Driebergen, een fotoshoot daar op locatie leek hun een prachtig cadeau en dat werd het! Wat een gave locatie, wat een tof cadeau en wat een plezier om jullie nu zo als gezinnen te mogen terug zien!


7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven