Zoeken
  • Babs Woest Fotografie

Een engel met een boodschap

Bijgewerkt: 23 mei 2020

Allerliefste Pip.. het meest hartverscheurende verhaal, mensen moesten eens weten.. Iedere keer dat ik je fotografeer observeer ik je tot in iedere detail, je lach, je kracht, je ziel die je geheimen aan mij verteld door je sprankelende ogen en ik vast mag leggen, maar ook je lichaampje die je steeds meer in de steek laat.

De afgelopen keer huilde ik van binnen, ik probeerde je te bereiken, maar je ziel zat gevangen in je eigen lichaam. Iets wat steeds meer gebeurt. Tot het moment kwam van een frisse lentebries die langs onze gezichten vloog, je sloot je ogen en alles ontspande voor een moment, je ademde duidelijk het leven in en genoot en ik genoot onbeschrijfelijk van jouw kracht dat je ondanks deze slopende ROT ziekte jezelf er toch doorheen vecht om jou te laten zien ook al is het soms maar voor even.

Foto’s vertellen alles.


Pip & Teun Foundation www.pip-teun-foundation.com

38 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven