Zoeken
  • Babs Woest Fotografie

Een kleine onverwachtse super bruiloft!

Een paar weken geleden had ik een super leuk gesprek met dit leuke stel voor een newbornshoot die in augustus zal gaan plaatsvinden. Een week later werd ik weer gebeld met de vraag of ik hun onverwachtse bruiloft wou fotograferen in Frankeker, dit zou al een week later plaatsvinden 🤣🎉! Ze zouden het huwelijk voltrekken met 2 getuigen en 2 super gezellige zoontjes van de getuigen. Omdat alle bruiloften zijn verzet naar volgend jaar maakte ik een vreugdedansje dat ik toch nog heugelijke dag als deze mocht meemaken dit jaar!


Ondanks de maatregelen, werd het een kleine bruiloft met een ceremonie in het prachtige stadshuis in Franeker, taart aansnijden in de tuin en een loveshoot in de avond. Het mocht absoluut de pret niet drukken! De jongens vonden de ceremonie soms erg vermoeiend 😂, maar wat hebben we tegelijkertijd gelachen! En wat heeft de bruid het goed volgehouden met haar hoogzwangere buik! 'S avonds hebben we met elkaar de de avond met een SUPER grote lach afgesloten tijdens een perfecte zonsondergang.

Omdat het bruidspaar aangegeven heeft dat ik beperkt mocht posten ivm privacy, kan ik niet veel laten zien van de ceremonie en andere momenten, maar alsnog super blij dat ik iets mag laten zien!


32 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven