Zoeken
  • Babs Woest Fotografie

Wedding time! Gepubliceerd in Girls of Honour!

Bijgewerkt: 18 okt 2020

Even leek het erop dat er geen bruiloft meer voorbij zou komen tot in juni ineens een onverwachtse om de hoek kwam kijken, klein, heel intiem en fijn! En toen kwam onlangs dit ineens op mijn pad. Ik ben blij dat ik er toch nog van mocht proeven! Ik kan niet wachten op de bruiloften die in de planning staan voor volgend jaar en het jaar erna, want inmiddels staat voor 2022 ook al wat in de agenda !! Lets rock! Ik kom ook graag jullie trouwerij vastleggen!!


Wat heb ik hiervan genoten, van dit waanzinnig gezellige team, dit prachtige bruidspaar en deze top locatie om te trouwen! Middenin de natuur, bos en een grote super gezellige blokhut waar je het liefst in wil wonen (tenminste ik wel!)
36 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven