Zoeken
  • Babs Woest Fotografie

Ik wordt tante! Ohhh yeah!

Bijgewerkt op: 30 jun. 2021

Zelf ben ik al mama van 2 SUPER jongens, maar wat heb ik vaak gedroomd van een meisje. Zullen we het nog 1 keer proberen? Het antwoord is nee geworden. Maar de droom naar een meisje blijft stiekem in mijn hoofd dwalen. En toen kwam mijn mooie zusje, het grote nieuws vertellen dat ze in verwachting is! Ik denk dat ik nog nooit zo blij voor iemand ben geweest! Het nieuws werd nog mooier toen bleek dat het een meisje zou gaan worden, het voelde echt alsof het ook een deel van mij gaat zijn! Het moest zo zijn hou ik mezelf voor en daarom kijk ik er extra naar uit!


Om haar over de drempel te krijgen voor een zwangerschapshoot was een hels karwij. Ze wou wel heel graag, maar ze voelde zich er zo onzeker bij dat het bijna in de soep was gelopen. Omdat zij in het westen van het land woont en ik in het noorden rijden we niet zomaar even op en neer. Gelukkig waren mijn ouders 40 jaar getrouwd en hebben we elkaar getroffen in Zandvoort, een dag lang de laatste zonnestralen van het jaar meepikken. Wat een top dag! Ik zag mijn kans schoon en haalde haar over om eerst in een strandtent snel wat foto's te schieten en na veel gezeur kreeg ik haar mee door de zee, camera mee boven mijn hoofd, oudste zoon achterop mijn rug (want die moest natuurlijk ook mee), richting zandbank die iets verder de zee in lag. Ondergaande zon, prachtig licht en een beauty van een zus die echt TE mooi zwanger is! Wat is ze nu onbeschrijfelijk blij met de foto's!


Ohhhh yeah ik wordt tante!!


190 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Self love