Ā 
Zoeken
  • Babs Woest Fotografie

Out of your comfort zone en weer leren naar jezelf te kunnen kijken.

Het is mijn werk om mensen voor mijn camera te laten ontspannen, het vertrouwen in zichzelf te winnen, bewust te worden van elkaar en los te laten. Zodra dat moment binnenkomt dan komt de spontane lach tevoorschijn, stralende ogen, trotse houding, liefde die er vanaf spat. Daar staan ze bedenk ik mij dan met een grote glimlach, de puurheid van de mens! Te vaak weggestopt door het Hurricane gehalte waarin we leven.


Idem voor mij, ook ik ren vrolijk door van hot naar her en af en toe werp ik eens een blik in de spiegel en denk ik neeeee weer een rimpel erbij en ren ik snel weer door. Ik kwam er steeds vaker achter dat sinds ik terug ben van mijn prachtige reis mijn leven de afgelopen 9 jaar zo onwijs snel voorbij is gevlogen dat ik ook letterlijk niet meer naar mezelf heb gekeken. Tijd voor verandering, wat ik al eerder heb vermeld! Ik ben weer gaan sporten met een fantastische personal trainer (Jelke Weima) en begin weer van mijn eigen lichaam te houden. Ik ben weer naar mijn weggestopte impulsiviteit gaan luisteren die mij afgelopen jaar veel goeds heeft gedaan, ik laat de boel de boel wat vaker en ga een nachtje weg voor mezelf, ook heb ik mezelf voor het blok gezet op advies om zelf eens voor de camera te gaan staan onder het motto loslaten, vertrouwen op jezelf, genieten van het moment en letterlijk naderhand kijken naar jezelf! Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb, mede omdat ik jullie nu NOG beter begrijp voor de camera, maar het is ook echt een overwinning voor jezelf! Mijn allerliefste collega en prachtig mens (Captured by Eef) die ik op mijn beurt uitgekozen heb, riep mij hetzelfde toe als wat ik altijd doe bij jullie. Kom uit je comfort zone Babs en daar liet ik mezelf gaan, en dan ook echt zoals ik dat kan (de mensen die mij kennen weten nu wat ik bedoelšŸ˜‰), maar goed dat we met zijn tweeĆ«n waren, want anders had ik in de leukste thuis terecht gekomen denk ik met mijn soepele moves! Ondanks dat het freezing was heb ik genoten om eens lekker mij te kunnen zijn. Toen ik de foto's zag heb ik eerst met een heel gek gevoel gekeken naar mezelf en dacht ik, ben ik dit? Niet dat meisjes met een onzekere, naĆÆeve en wilde blik meer in haar ogen die ik 9 jaar geleden achter mij heb gelaten, maar een vrouw waar ik best trots op kan zijn met alles wat ik al in deze 38 jaar heb gedaan en bereikt. Dromen naleven, impulsief durven zijn en weer naar mezelf kan kijken met een trotse blik.


Ik zit vol met ideeƫn en dromen, iets wat ik een tijd uit mijn hoofd heb laten praten door de dagelijkse gekte, omdat dit niet de realiteit lijkt te zijn. Ik ben trots dat ik een dromer ben en doe waar mijn passies liggen, ik kan alleen maar zeggen LEEF!


28 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven
Ā