Zoeken
  • Babs Woest Fotografie

Run baby run!

Mooie Suzanne! Wat een verassing toen ik je ontmoette op de parkeerplaats, nooit de link gelegd naar jou . 'Ken je mij nog' vroeg ze, ik inmiddels wel zenuwachtig geworden, omdat ik je gezicht ergens van herkende, maar ohhhhh wat is mijn hoofd een zeef... 'Ik werkte bij de verloskundige praktijk toen jij zwanger was' vertelde ze. Kon wel door de grond zakken! Ik wist natuurlijk direct het puzzelstukje te leggen. Suzanne was degene die mij godzijdank naar het ziekenhuis stuurde, omdat ik het niet vertrouwde en mijn buik toch wel erg klein bleef voor mijn gevoel. Dezelfde dag wist de gynaecoloog mij te vertellen dat ik kon blijven en dat ze mijn jongste telg nog tot week 37 weken zouden proberen in mijn buik te houden waarna hij gehaald zou worden, hij was veel te klein. Met 2100 gram en 46 cm werd hij gehaald. Luister dus altijd naar je gevoel! En heel fijn dat er dan ook geluisterd wordt naar jouw gevoel.


Nogmaals dank Suzanne! En wat een eer dat ik jou dan nu zwanger op de foto mag zetten !!#zwangerschapsfotografie #zwanger #baby

45 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven