Zoeken
  • Babs Woest Fotografie

Self love

Liefde voor jezelf, wat een kunst voor vele onder ons!


Ik krijg zo vaak te horen van vrouwen dat ze het enorm spannend vinden om voor de camera te gaan, ze vinden zichzelf niet mooi genoeg of zijn te bang om zichzelf te zijn. Gelukkig ben ik een spring in het veld en klets ik met iedereen raak. Ik ontvang bewust mijn klanten bij de auto om vervolgens een stuk te moeten lopen naar plek van bestemming, zo is het ijs vrijwel altijd al gebroken zodra we beginnen. Maar dan komt vaak het stiekem om hen heen kijken of er een boompje is waar ze zich ongezien kunnen omkleden, meestal als ik aangeef dat vele vrouwen hier al poedeltje naakt hebben gestaan tijdens zwangerschapshoots gaat het over het algemeen wat makkelijker en gaan de remmen al wat meer los.


Zo probeer ik gaan de weg altijd vrouwen te overtuigen van hun schoonheid en naarmate de shoot op gang is voelen ze zich steeds vertrouwder, net als alle mannen!


De afgelopen periode ben ik mij vooral gaan richten tijdens shoots op vrouwen die zwanger zijn, vrouwen die borstvoeding geven, maar ook op vrouwen die hard aan zichzelf hebben gewerkt om zichzelf volledig te durven laten. Weg met die onzekerheid! Trots zijn op dat zwangere lichaam die heel veel werk moet verzetten, trots op het borstvoeding kunnen geven, trots zijn op het lichaam waar je zo hard aan gewerkt hebt, trots zijn op jezelf! Ik merk dat steeds meer vrouwen van zichzelf gaan houden en ik sta vooraan om daar nog een schep bovenop te doen, om deze vrouwen het vertrouwen te kunnen geven om zichzelf voor een camera durven neer te zetten en alle remmen los te gooien! Want mens wat ben je mooi!


Alleen maar liefde voor deze serie! Niet alles mag online maar een kleine blik is al meer dan genoeg! Trots zijn op jezelf MAG en dat mag ook zeker vastgelegd worden . Steeds meer vrouwen durven dat aan en ik vind dit een boost op mijn werk, schoonheid vastleggen. We hebben buiten al het mooie werk ook super veel lol en goede gesprekken gehad! Zoals ik al eerder gezegd heb, werk is zoveel meer voor mij dan alleen foto's maken


#boudoir #boudoirfotoshoot #self-love
60 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven