Zoeken
  • Babs Woest Fotografie

Trouwerij Noëlia en Roelof

Bijgewerkt: 16 jul 2019

Begin van dit jaar opende ik mijn mailbox en viel ik stijf achterover, een aantal aanvragen voor bruiloften schitterden in mijn beeldscherm. Ik die net een jaar geleden voor mezelf begonnen ben met een waanzinnige start waar ik alleen maar van kon dromen, krijgt ineens aanvragen voor bruiloften! Een portfolio voor bruiloften kan ik nog niet laten zien, maar het vertrouwen is er duidelijk wel. Wat een compliment! Ondertussen zakte ik ook ter plekke door de grond, dit zou even wat anders zijn, 1 moment, 1 kans!


Na een half uur met mijn handen in mijn haar gezeten te hebben, ging er een knop om en was ik de gelukkigste ziel op aarde! Wat een eer en vertrouwen om 1 van de mooiste dagen van een leven vast te mogen leggen 😍😇


En daar begon mijn rollercoaster in de bruidsfotografie, want even serieus waar begin je in hemelsnaam?! Inmiddels weet ik van mijzelf, als ik ergens voor ga dan bijt ik mij daar volledig in vast en zorg ik dat alle puntjes op de i geregeld worden. Zo heb ik binnen no time een bootcamp gevolgd voor bruidsfotografie, diverse workshops afgelopen en verdere alle lettertjes op papier gezet. Mijn enthousiasme werd groter met de dag, zo groot dat ik inmiddels samen met mijn zusje iets fantastisch aan het opzetten ben onder de naam "Woest and Woods" wat allemaal te maken heeft met deze waanzinnig mooie dag! Dit terwijl ik de dag zelf nog geen eens had mogen ervaren 🤣, zou ik weer te enthousiast zijn?


NEE! Dat was ik ECHT niet! Gisteren was de grote dag voor Noëlia en Roelof, maar ook voor mij 🙈🤩. 8.30u stond ik met mijn camera al foto's te maken van de metamorfose van mooie Noëlia, ook hun zoontje liep vrolijk rond en ik voelde mij zo blij en ontspannen, ik merkte dat ik net zoveel mee genoot van hun dag als zij zelf deden. Ik voelde het geluk van hun door mijn hele lichaam heen, ik lachte achter mijn camera mee om alle grappen die de hele dag gemaakt werden, ik schoot vol achter mijn camera als ik een zakdoek tevoorschijn zag komen, maar het mooiste moment was toen ik mijn camera uitzette en ik besefte dat ik mijzelf uitzette. Alle blije, liefdevolle en verdrietige emoties die ik scan van alle mensen voor mijn camera zijn mijn lust en mijn leven! Ik begin eindelijk te geloven dat ik hiervoor gemaakt ben 😇Bedankt mooi stel, jullie waren fantastisch!280 keer bekeken