klein-1526.jpg
klein-1376.jpg
klein-1210.jpg

Werkwijze

 

Jullie hebben trouwplannen en zijn druk bezig met alle voorbereidingen hiervan. Een trouwfotograaf kan dan natuurlijk niet ontbreken! 

 

Ben je geïnteresseerd in mij als trouwfotograaf? Mail mij dan gerust op woestandwoods@gmail.com met jullie trouwdatum en eventuele wens/info voor de styling van jullie loveshoot tijdens de bruiloft. Jullie zullen digitaal een informatiefolder toegestuurd krijgen met alle ins en outs!

 

Als jullie enthousiast zijn na het lezen van de informatie dan zullen wij een kennismakingsgesprek inplannen. We bespreken jullie wensen en hoe ik te werk ga, een match is natuurlijk erg belangrijk! Verder denk ik graag met jullie mee, kan ik tips geven en leren we elkaar beter kennen.

 

Na ons kennismakingsgesprek krijgen jullie tijd om het te laten bezinken en hoor ik graag binnen 3 dagen of ik jullie prachtige dag mag vastleggen en staat jullie huwelijk definitief gepland in de agenda.

Vanaf dat moment blijf ik tot de bruiloft in contact met jullie. Jullie mogen alles vragen, delen met mij, advies vragen etc. Ik vind het heel fijn om een goede band met jullie op te bouwen zodat jullie op de bruiloft mij niet als een onbekende zien en jullie je dus volledig jezelf kunnen voelen bij mij!

 

Ook wordt er 8 weken voor de bruiloft nog een detailgesprek ingepland om het definitieve draaiboek en speciale wensen door te nemen.  

 

So lets get this party started! 

klein-8604.jpg