Zwangerschap shoot

klein-2058.jpg
klein-3317.jpg
klein4434-.jpg

Een klein wondertje op komst! Een bijzondere tijd en dat magische gevoel van het wonder dat in je groeit wil je natuurlijk voor altijd vastleggen. Een zwangerschapsshoot blijft je herinneren aan deze mooie periode in je leven!

Hoe gaat deze shoot in zijn werk?

 

Mail of bel mij voor het reserveren van de fotoshoot. Ik overleg met jullie wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn die ik te bieden heb. Samen komen we dan tot de leukste ideeën! Hierna zal ik jullie een uitgebreide informatiebrief sturen met alle ins en outs.  

Tot de shoot kun je mij altijd bereiken en houden contact. een paar dagen voor de shoot laat ik de definitieve locatie weten en spreken we alles nog een keer door.


Direct na de shoot kunnen jullie de betaling doen. Je ontvangt binnen 2 weken een ruime selectie digitale bestanden waaruit een selectie gemaakt kan worden van 7 foto's. De selectie van de foto's ontvang je op groot formaat met hoge resolutie en op klein formaat online via WeTransfer.

Trouwfotograaf, vakantiefotograaf, geboortefotograaf, newbornfotograaf, familiefotograaf, kindfotograaf, zwangerschapsfotograaf